Adax Wifi Compact elektromos fűtőpanel Norvégiából

Adax Wifi Compact

Helytakarékos, okos norvég fűtőpanel

Az Adax Wifi Compact a korábbi típus, az Adax Wifi legújabb verziója és alternatívája. A vezérlésben és működésben nem történt újítás, viszont a fűtőpanel jelentősen rövidebb lett, így kiváló megoldás lehet olyan helyiségek fűtésére, ahol a hosszabb változatok nem férnek el. Külsejében is megőrizte a nagy sikerű előd letisztult formavilágát, és az okostelefonos vezérlés is ugyanazon az applikáción keresztül történik.

A továbbiakban megismerheti az Adax Wifi Compact típus további, egyedi jellemzőit. Ha a fűtőpanelek konkrét méreteire és áraira kiváncsi, vagy rendelni szeretne, akkor görgessen a lap aljára a táblázatos részhez, vagy kattintson a "Méretek, árak, vásárlás" gombra!

Ár: 106.000 Ft - 140.000 Ft
Színek:
 • Fehér
 • Gránitszürke

Hová ajánljuk?

 • Olyan helyiségekbe, ahol a hosszabb változatok nem férnek el
 • Otthonába, ha szeretné mindig az aktuális napi teendőihez és időbeosztásához alakítani a fűtését.
 • Gyerekszobákba, mivel ha a gyerekek megváltoztatják a beállításokat, távolról is vissza tudja állítani a korábbi értékeket.
 • Hétvégi házakba, nyaralókba, hogy mindig kellemes meleg fogadja érkezésekor.
 • Irodákba, üzlethelyiségekbe, ahol nem állandó a nyitva tartás és változó az ügyfélforgalom.
 • Hotelekbe, kiadó lakásokba, mivel a gyerekzár funkciónak köszönhetően vendégei helyett kizárólag Ön szabályozhatja a helyiségek fűtését.
 • Kiegészítő fűtésként biztonsági tartalék céljából, ami segít ellenőrizni a helyiségben zajló folyamatokat, így képet kap elsődleges fűtése működéséről is.

Mi jellemzi a norvég elektromos fűtőpanelek működését?

Összegyüjtöttük az Adax Wifi Compact fűtőpanelekre is igaz általános jellemzőket. Kérjük, olvassa el ezt, mielőtt jobban megismerkedik az Adax Wifi Compact típussal.

Gyári cseregarancia és Garancia Plusz szolgáltatás

A gyártó minden Adax Wifi Compact fűtőpanelre 5 év cseregaranciát biztosít. Ezen felül +3 év javítási garancia vásárolható az Adax Wifi Compact panelekekre, ennek díja bruttó 8000 Ft panelenként. A Garancia Plusz szolgáltatást az adott fűtőpanel kosárba helyezése után tudja megrendelni.

Rövidebb kialakítás, nagyobb teljesítmény

A Compact lelke és fő alkotóeleme ugyanaz a kerámiamagos, fém ötvözetű fűtőbetét, mint a többi Adax típusban. Itt azonban változtattak a fűtőpanel belső kialakításán, és az átalakításoknak köszönhetően az ugyanakkora teljesítményű fűtőbetét jóval rövidebb helyen fér el, így csökkent a panel külső mérete. A rövidebb kialakítás miatt megnőtt a panel magassága 42 cm-re, de ez még így sem számottevő.

A belső átalakításoknak köszönhetően lehetőség nyílt nagyobb teljesítményű fűtőbetét elhelyezésére, így az Adax Wifi Compact típus 2500 W teljesítményben is elérhető.

Letisztult külső, két színben

Feltűnő nyílások és egyéb zavaró alkatrészek nélküli, minimáli dizájn jellemzi az Adax Wifi Compact fűtőpanelt. A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel tetején, rejtve találhatóak, így a letisztult formák erőteljesen hatnak.

Fém előlappal és az alábbi két színben vásárolható meg: 

Fehér színben, alapáron
Gránitszürke színben, 5000 Ft felárral

Manuális vezérlés

Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget. A hőfok szabályozható a kezelőn található gombok segítségével. A készülék ekkor is ki-be kapcsolva tartja a beállított hőfokot. Ha ennél bővebb lehetőségeket szeretne, akkor csatlakoztatnia kell a panelt a lakás wifi hálózatához és használni a telefonos alkalmazást.

Távvezérlés

Ha a fűtendő helyiségben elérhető megbízható wifi hálózat, akkor intelligens épületvezérlés nélkül is szabályozhatja távolról a hőmérsékletet. Ehhez mindössze egy okostelefonos alkalmazást kell letöltenie és párosítani a készülékeket a helyi wifi hálózattal. Ezek után Ön a világ bármely pontjáról irányíthatja a fűtőpaneleket, programozhatja működésüket és ellenőrízheti az aktuális hőmérsékletet.

Nem szükséges központi egység

Mivel minden Adax Wifi Compact panel beépített wifi vevőegységgel rendelkezik, így Önnek csak a fűtőpanel(eke)t kell megvásárolnia, nincs szükség külön központi egység beszerzésére. Ezáltal lényegesen olcsóbban építheti ki okos fűtését.

Könnyen használható alkalmazás

Az Adax Wifi applikáció teljesen magyar nyelvű és kezelése percek alatt megtanulható. Az alkalmazás főbb lehetőségei:

 • Irányíthatja otthona fűtését a világ bármely pontjáról
 • Fűtőpaneljeit zónákba rendezheti és azokat külön vezérelheti
 • Egyéni, részletes programokat állíthat be életvitelének megfelelően
 • Gyerekzár beállításával letilthatja a fűtőpanel manuális állítását
 • Mérheti és nyomon követheti az egyes fűtőpanelek fogyasztását
 • Fűtőpaneljeit integrálhatja meglévő okosotthon rendszerébe

Opcionális okosotthon vezérlő

Ha a fűtőpanelt külső termosztátról szeretné vezérelni, vagy vezetékes okosotthon rendszerhez csatlakoztatni, akkor az Adax Wifi fűtőpanel mellé megvásárolhatja az Adax SLX vezérlőt. Ez a fűtőpanelbe gyárilag szerelt vezérlőt váltja ki. A vezérlők cseréje roppant egyszerű, egy mozdulattal elvégezhető. További információkat az Adax SLX-ről itt olvashat.

Okosotthon rendszerekbe illeszthető

Az Adax Wifi alkalmazásban könnyen párosíthatja az Adax Wifi és különböző okosotthon alkalmazások regisztrációit, így egy applikáció segítségével irányíthatja a fűtőpaneleket és otthona többi okoseszközét. A támogatott alkalmazások:

 • Google Home
 • Homey
 • Amazon Alexa
 • Tibber
 • Future Home

Fürdőszobábák fűtésére is alkalmas

Az Adax Wifi Compact készülékek használhatóak fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek. Fürdőszobák fűtése esetén is ügyeljen a megfelelő felhelyezési magasságra, tehát a fűtőpanel alja a padlótól 10-20 cm-re legyen!

Típus Telj. Szín Betáp Hossz. Magasság Mélység Súly Kábel Elérhetőség Bruttó árak és rendelés
400 W
Fehér
1,74 A 35 cm 42 cm 8,7 cm 4,1 kg 135 cm Raktáron
Bruttó ár 106 000 Ft
-
db
+
600 W
Fehér
2,61 A 43 cm 42 cm 8,7 cm 4,6 kg 135 cm Raktáron
Bruttó ár 110 000 Ft
-
db
+
800 W
Fehér
3,48 A 51 cm 42 cm 8,7 cm 5,1 kg 135 cm Raktáron
Bruttó ár 114 000 Ft
-
db
+
1000 W
Fehér
4,35 A 56 cm 42 cm 8,7 cm 5,5 kg 135 cm Raktáron
Bruttó ár 117 000 Ft
-
db
+
1200 W
Fehér
5,22 A 67 cm 42 cm 8,7 cm 6,4 kg 135 cm Raktáron
Bruttó ár 121 000 Ft
-
db
+
1500 W
Fehér
6,52 A 76 cm 42 cm 8,7 cm 7,1 kg 135 cm Raktáron
Bruttó ár 125 000 Ft
-
db
+
2000 W
Fehér
8,7 A 96 cm 42 cm 8,7 cm 8,9 kg 135 cm Raktáron
Bruttó ár 130 000 Ft
-
db
+
2500 W
Fehér
10,9 A 117 cm 42 cm 8,7 cm 10,7 kg 135 cm Raktáron
Bruttó ár 135 000 Ft
-
db
+

Fűtésteljesítmény kalkulátor

Számolja ki másodpercek alatt, hogy szobájába mekkora fűtési teljesítmény szükséges!

Az adatokat helyiségenként adja meg!

Ha a számításokat szakértő munkatársunkra bízná inkább és mindenre kiterjedő árajánlatot szeretne kérni, ezt könnyen és gyorsan megteheti részletes ajánlatkérő alkalmazásunk segítségével.
Ajánlatot kérek