Elektromos fűtési megoldásaink

Norvég elektromos fűtőpanelek

Norvég elektromos fűtőpanelek

Prémium kategóriás, norvég gyártású elektromos fűtőpanelek egyedülálló, 5 év teljes körű cseregaranciával. Norvégia népszerű fűtőpaneljei, ismerje meg a legnagyobb norvég gyártók, az Adax, a Glamox és a Beha termékeit.

Részletek
Elektromos törölközőszárítók

Törölközőszárítók

A fürdőszoba önálló vagy kiegészítő fűtésére is kínálunk megoldást a magas minőségű, manuális vagy digitális vezérlésű elektromos törölközőszárítóinkkal. A készülékeket elég az elektromos hálózatra kötni, nincs szükség bonyolult vizes rendszerekre.

Részletek
Kültéri elektromos fagymentesítés

Kültéri fagymentesítés

Nemcsak otthonunk belső tereinek a fűtése fontos télen, hanem az udvar, a kocsibeálló, a kerti csapok, csövek fagymentesítésére is szükség lehet. Nézze meg kültéri megoldásainkat!

Részletek
Mennyezeti infrapanelek

Mennyezeti infrapanelek

Ha nincs elegendő hely az oldalfalon a fűtés kivitelezéséhez, és a padlófűtés sem megoldható, akkor ideális megoldás lehet a mennyezetre szerelhető infra fűtőpanel.

Részletek
Egyéb elektromos fűtésmegoldások

Kiegészítők

Ha teljes kényelmet szeretne otthonában télen is, akkor ajánljuk figyelmébe kiegészítő fűtésre alkalmas termékeinket.

Részletek

Gyors kalkulátor

Az alábbi kalkulátor segítségével gyorsan kiszámolhatja, hogy egy adott helyiségbe mekkora teljesítményű fűtőpanel szükséges.
A bal oldalon kérjük, válassza ki, hogy milyen épületről van szó. Ha az Ön épülete nem felel meg pontosan egyik választásnak sem, akkor az ahhoz legközelebbit válassza.
A jobb oldalon a csúszkák segítségével adja meg az adott helyiség adatait.
A számolás gombra kattintva a kalkulátor kiszámolja a szükséges fűtésteljesítményt, és Ön kiválaszthatja az ajánlott panelek közül az Önnek megfelelőt.
Ha részletes ajánlatot szeretne kérni teljes házra/lakásra, és szakértő kollégáinkra bízná a számolásokat, akkor kattintson a részletes ajánlatkérés gomra!

Részletes ajánlatkérés

NodArt Adax Neo Wifi fűtőpanel polc mellett