latest patekphilippe.

find great deals our site for replica-watches.
it is a wide selection of fake richard mille that suit men and women with free shipping worldwide.

best quality https://www.wherewatches.com fast shipping.

each one rolex swiss http://www.amazewatches.com/ is offered the spirit of high quality.
Nordart | NordArt a norvég elektromos fűtések hazai szakértője

Rólunk

A Nordart 2008 óta a magyar elektromos fűtési piac meghatározó szereplője, hosszú ideje a hasonló termékeket forgalmazó cégek közül az első háromban tartják számon. Jelenleg háromféle norvég (Adax, Glamox, Beha) és egy francia törölközőszárító családot (Atlantic), valamint Lengyelországban gyártott elektromos fűtőkábel termékeket (Elektra) importál, és értékesít a magyar piacon.

Az általunk eladott fűtőpanelek száma évről évre meghatározó mértékben növekszik, 2019-ben ez a szám már átlépte a 14.000 db-ot. Kivételes importőri pozícióval és Magyarországon egyedülálló raktárkészlettel biztosítjuk a folyamatos termékellátást.

Termékeink minőségének, egyedülálló garanciális feltételeinknek és ügyfélközpontú hozzáállásunknak köszönhetően cégünk forgalmának mintegy 40 %-a ajánlás útján érkezik hozzánk.

Hitvallásunk, hogy csak megfelelő szakértelemmel és az ügyfél igényeit szem előtt tartva lehet a legkedvezőbb megoldást megtalálni egy adott, fűtéssel kapcsolatos problémára. Ebben segít minket a már több, mint 10 éves tapasztalatunk és a folyamatos szakmai továbbképzések, workshopok, gyárlátogatások.

2017 óta a teljes országot lefedő, kiemelt viszonteladói hálózattal rendelkezünk (Nordart pontok), így minden ügyfelünk személyesen is megnézheti termékeinket és ugyanazt a profi, szakértő kiszolgálást kapja, mint a saját bemutatótermeinkben Budapesten vagy Tatán.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2020-ban a Nágel Nordart Bt.-t az Opten Kft. "A" minősítésben részesítette. Ez azt jelenti, hogy cégünk "az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!". Tovább növeli az elsimerés jelentőségét, hogy ezt a minősítést a magyarországi cégek csupán 3,37 %-a érte el!

2018

Új bemutatóterem Budapesten

2017

Országos viszonteladói hálózat kiépítése, kiemelt viszonteladói pontok nyitása a főbb régiókban

2016

Új bemutatóterem és a korábbinál lényegesen nagyobb központi raktár Tatán

2016

A norvég Beha gyár hivatalos magyarországi forgalmazója

2015

Új szervezeti struktúra és vállalatirányítási rendszer bevezetése

2010

A lengyel Elektra gyár hivatalos magyarországi forgalmazója

2009

Bemutatóterem nyitása Tatán és Budapesten

2008

Átállás az elektromos fűtési rendszerek forgalmazására. A norvég Adax és Glamox gyártók hivatalos magyarországi forgalmazója

1992-2008

Több fő tevékenység, tanácsadás, oktatás, kereskedelem, projekt menedzsment

1992

Alapítás

Budapesti bemutatótermünk

2018-ban nyitottuk meg új bemutatótermünk Budapesten, a 13. kerületben, a Dagály strand és a Duna aréna közelében. 120 négyzetméteren tekinthetik meg ügyfeleink az összes, általunk forgalmazott terméket, valamint szakértő tanácsadást kaphatnak munkatársainktól. Egy kisebb raktár is helyet kapott itt, így akár azonnal is átvehetők a megvásárolt termékek.

1138 Budapest,
Jakab József u. 17. E. épület (bejárat a Dagály sétány felől)


Tatai központi raktár és bemutatóterem

Központi irodánk és raktárunk Tatán, az M1 autópályától pár percnyire található. Természetesen bemutatótermet is kialakítottunk, így itt is szívesen látjuk az érdeklődő ügyfeleket. Raktárunk közel 500 négyzetméter alapterületű és kb. 3000 panelt raktárazunk folyamatosan, így biztosítva a folyamatos és zökkenőmentes kiszolgálást.

2890 Tata,
Környei u. 24.


Csapatunk

Nágel Balázs tulajdonos, ügyvezető
Nágel Balázs

tulajdonos, ügyvezető

Bujdosó Sándor ügyvezető, operatív vezető
Bujdosó Sándor

ügyvezető, operatív vezető

Szekeres Máté értékesítési vezető
Szekeres Máté

értékesítési vezető

Pap Ferenc	szaktanácsadó
Pap Ferenc

szaktanácsadó

Istók Géza szaktanácsadó
Istók Géza

szaktanácsadó

Ötvös Sándor szaktanácsadó
Ötvös Sándor

szaktanácsadó

Mihály Zoltán
Mihály Zoltán

raktárvezető, logisztikai ügyintéző

Lakatos Tamás

szaktanácsadó

Gyártók

Adax gyártó logo
Adax

A norvég Adax AS gyár az 1943-ban alapított Otterlei csoporthoz tartozik, és 1960 óta gyárt elektromos fűtőpaneleket. A Nordart Magyarországon a gyár Adax és Glamox márkajelzéssel ellátott termékeit forgalmazza. A gyár Svlevik városában, Oslótól 60 km-re található, az európai logisztika a litvániai központban zajlik.

Beha  gyártó logo
Beha

A Beha fűtőpaneleket a norvégiai Porsgrunn városában gyártják. A gyár 1912 óta gyárt elektronikai termékeket, elsősorban konyhai gépeket és fűtőpaneleket. A panelek 2014-ben megújultak, 2016-ban a vezérlések és a termosztátok terén történtek fejlesztések.

Elektra  gyártó logo
Elektra

Az 1985-ben alapított, lengyelországi székhelyű Elektra jelenleg Közép-Európa legnagyobb padlófűtés- és fűtőkábel-gyártója. A több, mint harminc éves tapasztalat, az európai gyártás és a legszigorúbb szabványoknak is megfelelő termékek garantálják a felhasználók elégedettségét.

Atlantic gyártó logo
Atlantic

Az Atlantic Franciarország legnagyobb és legrégebbi, elektromos fűtésekkel foglalkozó gyártója. Mivel a norvég gyártók palettáján nem szerepelnek az itthon ismert hagyományos törölközőszárítók, ezért a Nordart a piacon elérhető legjobb és legmegbízhatóbb törölközőszárítókat, az Atlantic 2012 és Doris típusú készülékeket forgalmazza