Nordart - Tavaszi otthonfelújító akció 2024

Tavaszi otthonfelújítási akció

Vásároljon most norvég elektromos fűtőpanelt 10-14.000 Ft kedvezménnyel!

A tavasz beköszöntével a legtöbb családnál, háztartásban elérkezik a kisebb-nagyobb felújítások ideje. Ezzel összhangban sokan a fűtésük korszerűsítésén vagy cseréjén is elgondolkoznak. Előfordul gyakran az is, hogy újabb szoba vagy épületrész kerül kiépítésre, és a meglévő fűtésrendszer bővítése hosszadalmas és anyagilag megterhelő lenne. 

Ön is hasonló szituációban van? Éppen a megoldáson gondolkozik?

Ezekben az esetekben megfelelő választás lehet egy vagy több, gyorsan telepíthető, és kedvező bekerülési költségű norvég elektromos fűtőpanel beszerzése. A bekerülési költség most még kedvezőbb lehet, tavaszi akciónk keretében ugyanis a legtöbb, általunk forgalmazott fűtőpanelre kedvezményt biztosítunk. Nézzük a részleteket!

Az akció időtartama: 2024.04.05. - 04.21.
(Az ezen kívüli időszakban beérkezett rendelésekre nem tudjuk az alábbi kedvezményeket biztosítani!)

Az akcióban részt vevő termékek:

Ingyenes, személyre szabott árajánlat

Ha bizonytalan, hogy melyik típus és mekkora méret lenne Önnek megfelelő, akkor kérjen ajánlatot tőlünk a vásárlás előtt! Szakértő kollégáink rövid időn belül elküldik az Ön személyre szabott, részletes árajánlatát. Ha gyors számítást szeretne végezni, hogy mekkora fűtésteljesítményre lenne szüksége, használja az oldal alján található kalkulátort!

Egyéb információk

Az akcióban szereplő termékekkel vagy a kedvezmény mértékével kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk!

Az akció időszaka alatt megrendelt termékek későbbi szállítás esetén is az akciós áron kerülnek kiszámlázásra! Ha a megrendelés és a szállítás időpontja között várhatóan több, mint 3 hét fog eltelni, akkor a rendeléskor egy fele összegű előleg befizetése szükséges!

Az akciós termékekre egyéb jellegű kedvezmény nem vehető igénybe!

Bármilyen kérdése, vagy észrevétele van a Tavaszi otthonfelújító akcióval kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken!

Raktárkészletről, ingyenes szállítással

Magyarországon egyedülálló raktárkészlettel rendelkezünk, és a megrendelt fűtőpanelt pár nap alatt, ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek!

5 év cseregaranciával

Mindegyik, az akcióban szereplő fűtőpanelre 5 év cseregarancia vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy meghibásodás esetén azonnal cseréljük a készüléket hosszan tartó bevizsgálás és javítás nélkül.

Kitolt garanciális idő

A megvásárolt fűtőpanelek garanciális ideje a lejárat évében szeptember 1.-ig automatikusan meghosszabbodik!

Rólunk mondták

Fűtésteljesítmény kalkulátor

Számolja ki másodpercek alatt, hogy szobájába mekkora fűtési teljesítmény szükséges!

Az adatokat helyiségenként adja meg!

Ha a számításokat szakértő munkatársunkra bízná inkább és mindenre kiterjedő árajánlatot szeretne kérni, ezt könnyen és gyorsan megteheti részletes ajánlatkérő alkalmazásunk segítségével.
Ajánlatot kérek