Ezek miatt éri meg egy prémium fűtőrendszer

Ezek miatt éri meg egy prémium fűtőrendszer

A kérdés, amit elsőként várhatóan felteszünk az, hogy miért pont a Nordart, és miért szükséges, hogy az elektromos fűtőrendszer minősége prémium legyen? 


1. Nagyon fontos, hogy elektromos fűtőpanelt csak megbízható gyártói és forgalmazói háttérrel válasszunk és vásároljunk meg. Emellett sok indokot felsorolhatnánk, de talán egy hasonlattal élnénk inkább: márkás autónál is jobban járunk, ha egy márkakereskedőnél veszünk – nem pedig egy félreeső utcában, egy vadidegentől, papírok nélkül. Ebben valószínűleg egyetértünk. 

   


2. Természetesen nem kevésbé fontos, és egy prémium elektromos fűtőrendszernél nem is kérdés a kiváló minőség, ráadásul ott van még a teljeskörű cseregarancia, ami nagyon hosszú, öt éves időtartamra szól. Ez a garancia idő alapvetően a norvég gyártóknál jellemző, mint az Adax vagy a Beha, mert ez a technológia nem ismer kompromisszumokat, ha a minőségről és az időtállóságról van szó. 


3. De menjünk bele egy kicsit jobban, hiszen a hőérzetünk és a komfortfokozat a tét, ami a napjainkra jellemző lesz! Hogy mit is jelent a kiváló minőség? Pontos és precíz elektronikus termosztátokat, amelyek nagyon megbízhatóan mérnek és rendkívül pontosan tartják a kívánt hőmérsékletet. Nincs alul fűtés, nincs túlfűtés. Meggyőződésünk, hogy aki már egyszer is tapasztalta, hogy ez milyen kényelmi fokot jelent, többé nem akar majd ettől eltérő minőséget otthonában megtapasztalni. 

   


4. Nem kevéssé fontos, hogy a technológia biztonságos: európai gyártásúak a termékeink, magas minőségűek, minden minőségbiztosítási előírásnak megfelelnek természetesen. A legmagasabb standardek szerint készülnek.


5. És ha már technológia: az okosfűtés elterjedésével természetesen ezeknél a norvég fűtőpaneleknél is megjelentek a különböző, jól kezelhető, gyors applikációk. Erre nagyon jó példa az Adax Wifi vagy a Beha Wifi alkalmazása. Ezek már egy ideje működnek, de fontos azt megjegyeznünk, hogy nem csak működnek, de állandóan fejlődnek is, így a lehető legkényelmesebb megoldásokat kínálják azoknak, akik erre vágynak.

   

És hogy még mi lehet egy plusz pont, ha prémium minőséget választasz a Nordart fűtőpanel kínálatából?
A szépség nem minden – de azért nem árt, ha van. Akár gondoltad, akár nem, ez a mondat még a fűtőpanelek esetében is igaz lehet: letisztult, egyszerű, jól használható dizájnjellemzi termékeinket, az Adax Neo fűtőpanelek például a piacon egyedülálló módon bármilyen színben megvásárolhatók.

   

Gyere, és nézz körül nálunk!