Az elmúlt időszak legnépszerűbb fűtőpanelei

Az elmúlt időszak legnépszerűbb fűtőpanelei

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy melyik norvég elektromos fűtőpanel volt a legnépszerűbb az elmúlt évben, ezt azonban nem lehet egyértelműen megválaszolni, ugyanis a vásárlók sokfélék, és az igényekre a NordArt termékpaletta igyekszik minden esetben a legjobb megoldást kínálni. 

Általánosságban elmondható, hogy az utóbbi időben az Adax Wifi fűtőpanel volt a legkeresettebb termékünk, ugyanis a mobiltelefonos applikációk elterjedésével már szinte mindent szeretünk a mobiltelefonunkkal kontrollálni. 

Az emberek mindig szívesen fogadják az újdonságokat, és a NordArt vásárlóiról kivétel nélkül elmondható, hogy gondolkodók és újdonságokra nyitottak, ezért amint valami új termék debütál, ezeket keresik legjobban. Ugyanakkor a jól bevált fűtőpanelek sem veszítenek a népszerűségükből, hiszen azok is igen komoly műszaki és esztétikai tartalommal bírnak.

Nézzük meg, hogy a Nordart első terméke, az Adax Neo piaci bevezetése óta milyen újdonságok láttak napvilágot!
 

2008 - Adax Neo
2008-ban debütált a színes Adax Neo norvég fűtőpanel, amely akkor igazi paradigmaváltást jelentett a fűtések világában. Ez volt az első színes fűtőpanel, és abban is az első volt, hogy megmutatta, hogy a fűtőtest nem kell, hogy ronda legyen. Egy igazi szépség született, mely számos design díjat bezsebelt. Mivel a műszaki tartalom minden fűtőpanel esetén frissül, az Adax Neo újabb színekkel és megújult műszaki tartalmával töretlen népszerűségnek örvend.

   

2010 - Adax Clea
2010-ben a norvég Adax gyár előrukkolt az üveg előlapos Clea panellel, amely az igazi high-tech világba röpítette használóját. Itthon elég nehezen fogadta a piac, ugyanis megelőzte korát, de akinek megtetszett, szóba sem állt más fűtőpanellel, kizárólag ezt akarta választani.

   

2012 - Glamox
A 2010-es évek elején a legnépszerűbb fűtőpanel a Glamox manuális kezelésű verziója volt, ami akkor még az egyszerű vezérlésével és kedvező árával hódított, és mivel a magyar házak sokasága még a felújítással  küzdött, az elektromos fűtések közül az egyik leghatékonyabb fűtési alternatívát ez a készülék jelentette. 2021-ben a Glamox csak digitális, programozható termosztáttal (DT) elérhető, a manuális (ET) változat kivezetésre került.

           

2016 - Beha
Ebben az évben felvettük a termékpalettára a legrégebbi norvég gyár, a BEHA termékeit (1917 óta gyártanak elektromos készülékeket, tehát nem ma kezdték) és a Beha fűtőpanel az egyszerűsége, könnyű kezelhetősége miatt nyerte el a népszerűségét.

       

2017 - Adax Wifi (Neo és Clea)
2017-ben az Adax ismét paradigmaváltást hajtott végre, ugyanis bevezette az Adax Wifi fűtőpanelt, azonban ez a termék az akkori android és ios rendszerekkel még nem működött olyan könnyen, de egy évvel később az újabb szoftververzióknak köszönhetően már egy nagyon stabil működést tudott biztosítani. A népszerűségét az újabb frissítések csak erősítik, a mai napig az Adax Wifi fűtőpanel a leginkább keresett termék.  

    

2018: Beha Wifi
Az Adax után nem sokkal a Beha is előállt a wifis fűtőpanellel, igaz, hogy egy egyszerűbb applikációval, de megfelelő megoldást adott azoknak, akik nem  igazán akarták a fűtőpanelt programozni, inkább csak a komfortos melegre vágytak. 

   

2020: megújult Adax Wifi
2020-ban az Adax wifi újabb színekben elérhető (gyöngyház fekete és gránitszürke), és ezek az új színek is erősítik a fűtőpanel népszerűségét. Ezen kívül a wifis applikáció is letisztultabb, felhasználóbarátabb lett, és bekerült egy új funkció, a fogyasztásmérés is. 

    

Ha kíváncsi vagy, hogy a fenti típusok közül mekkora teljesítményű norvég elektromos fűtőpanel szükséges a te szobádba, használd kalkulátorunkat, vagy kérj díjmentes ajánlatot szaktanácsadó munkatársainktól.