Nordart | Nordart nyári last minute akció

Nyári Last Minute AKCIÓ! 2021.07.16. - 08.01. Részletek itt!

Last minute!

Ennyi idő van hátra:
00
nap
00
óra
00
perc

Fűtőpanelt vásárolni nyáron? Igen! Van pár nyomós érvünk:

  • Nyári Last Minute akciónk keretében most kedvezményesen lehet az Öné egy modern, tiszta és biztonságos fűtési megoldás. Elektromos fűtőpaneleinket norvég gyártóktól, magyarországi raktárról, ingyenesen és gyorsan szállítjuk.
  • Ha most vásárol, duplán jól jár, hiszen az akció lejárta után, augusztus 2-tól árakat emelünk, és a mostani akció még a jelenlegi árakra vonatkozik.
  • Nem utolsó sorban nem kell majd télen sorba állnia és esetleg várnia a nagy érdeklődés miatt, még időben biztosíthatja téli otthona melegét!

Az akció időtartama: 2021.07.16. - 08.01.

Akciós termékek

Adax Wifi elektromos fűtőpanel kis kép
-7000 Ft

Adax Wifi

Az Adax gyár legújabb fejlesztése, okostelefonról távolról irányítható norvég elektromos fűtőpanel. Fém és üveg előlappal is elérhető, fürdőszobába is helyezhető. Az akció a gránitszürke és gyöngyházfekete, fém előlapos változatokra nem vonatkozik!

Részletek
Adax Neo elektromos fűtőpanelek kis kép
-7000 Ft

Adax Neo

A piacon egyedülálló módon bármilyen színben elérhető, fiatalos, többszörös dizájndíjas norvég elektromos fűtőpanel. Digitális, heti programozású termosztáttal. Az akció csak a fehér, piros, fekete, szürke és világos bézsű színű panelekre vonatkozik!

Részletek
Glamox elektromos fűtőpanelek kis kép
-5000 Ft

Glamox

Egyedi kialakítású, rosszabb épületfizikai körülmények és/vagy nagy belmagasságú helyiségekben is hatékony fűtési megoldás. Digitális, heti programozású termosztáttal vezérelhető, fürdőszobába is helyezhető.

Részletek
Beha elektromos fűtőradiátor kis kép
-5000 Ft

Beha Wifi

Egyszerűbb kialakítású és megjelenésű, okostelefonnal távolról is irányítható norvég elektromos fűtőpanel. Egyedi, padlóra vetített kijelzővel. Fürdőszobába is helyezhető.

Részletek

Kitolt garanciális idő

Minden általunk forgalmazott fűtőpanelre 5 év gyári cseregarancia vonatkozik! Ha netán attól tartana, hogy a nyári vásárlással értékes hónapokat veszít a garanciából a téli üzembe helyezés miatt, akkor jó hírünk van!

A megvásárolt fűtőpanelek garanciális ideje a lejárat évében szeptember 1.-ig automatikusan meghosszabodik!

Szakértő tanácsadás

Ha bizonytalan, hogy melyik típus és mekkora méret lenne Önnek megfelelő, akkor kérjen ajánlatot tőlünk a vásárlás előtt! Szakértő kollégáink rövid időn belül elküldik az Ön személyre szabott, részletes árajánlatát. Ezen kívül telefonon, emailen és személyesen is állunk rendelkezésére!

Ajánlatot kérek!

Raktárról, ingyenes szállítással

Elektromos fűtőpanelekből Magyarországon egyedülálló raktárkészlettel rendelkezünk. A megvásárolt fűtőpaneleit ingyenesen házhoz szállítjuk, vagy személyesen is átveheti budapesti vagy tatai bemutatótermünkben!

Ha többet szeretne megtudni a Nordartról, olvassa el cégbemutatónkat!

Rólunk

További
információk

Az akcióban szereplő termékekkel vagy a kedvezmény mértékével kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk!

Az akció időszaka alatt megrendelt termékek későbbi szállítás esetén is az akciós áron kerülnek kiszámlázásra! Ha a megrendelés és a szállítás időpontja között várhatóan több, mint 3 hét fog eltelni, akkor a rendeléskor egy fele összegű előleg befizetése szükséges!

Az akciós termékekre egyéb jellegű kedvezmény nem vehető igénybe!

Bármilyen kérdése, vagy észrevétele van a Nyári Last Minute akcióval kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken!