Fotópályázat 2017

H. Ilona

 

1.díj

P. Dániel

Küldenék egy képet a pályázatra: a lakás az év elején korszerűsítésének esett át, a régi cserépkályhát Adax Neo futopanelekkel váltottam ki. 

 

2.díj

Szné. O Zsanett

Pár hónapja vásároltam meg Önöktől a képen látható Adax Neo fűtőpanelt. A hatékony és egyszerű üzemeltetése mellett számomra fontos választási szempont volt a színe is mindamellett, hogy egyszerű kényelmes a használata. Tökéletesen elégedett vagyok vele. 

A legjobban a külseje fogott meg, tökéletesen beleillik a nappalimba aki eddig látta nem hitte, hogy ez egy fűtőpanel. Rosszat nem tudok róla mondani, nagyon modern, kis helyet foglal, egyszerű volt a beüzemelése.

 

3.díj

S. Balázs

16 nm-es fürdőszobánk elegáns és egyben praktikus dísze ez a Glamox TPVD fűtőtest. 2 kisiskolás gyermek mellett biztonságos, gyors és megbízható fűtőtestre volt szükségünk (akárcsak a ház minden helyiségében) elég nagy méretű fürdőnkben. Percek alatt érzehető hatása, pontosan termosztáltatható és dupla szigetelésének köszönhetően maximálisan biztonságos is. És ami nem elhanyagolható, diszkrét és elegáns a megjelenése. Elégedettség minden tekintetben 10/10 pont!

D. Diana

Az Önök által hirdetett fotópályázatra jelentkezem. A 2014-es év végén rendeltem Önöktől 4 db Adax Neo fűtőpanelt: a lakásunkban mindenhol ezekkel fűtűnk. A rendelt darabokkal maximálisan elédett vagyok, mert a panelek szinte pillanatok alatt felfűtik a helységeket, és a fogyasztásuk is baráti. Esztétikusak, a felszerelésük könnyen ment és a tisztán tartásuk sem okoz gondot. Az idei évben lett egy kismacskánk, aki szintén szívesen pihen a fűtőpanelek előtt/fölött. Más fűtési módok helyett is bátran ajánlom minden ismerősnek, akik idegenkednek még az efajta fűtési módszertől. Hátrányt az évek alatt nem tapasztaltam a panelokkal kapcsolatban.

 

Mellékelten küldöm a fotókat, bízom benne, hogy elnyerik tetszésüket.

Cz. Julianna

 

Gyerekeim és én magam ezidáig három kislakásba vásároltunk NordArt elektromos paneleket, összesen tíz darabot (Glamox 7 db, Beha 3 db).
A vétel mindahányszor az Önök kalocsai képviselőjén, Mácsai Péter úron keresztül történt. És itt feltétlenül szeretném kiemelni, hogy az Önök megbízottja minden esetben példásan képviselte a cégét. Amennyiben osztályoznom kellene a munkáját, készségességből, korrektségből, gyorsaságból, problémamegoldásból csillagos ötöst kapna tőlem.

A paneleket szeretem, számomra a korszerűséget jelenítik meg. Nyújtják mindazt, amit a gyártó ígér. (A Beha típussal kapcsolatban a kifogásom az, hogy nincsenek a panelek gyárilag kalibrálva. A Glamox beállítása pontos.)

Nekem szenvedélyem a lakásfelújítás, és a továbbiakban is elektromos fűtéssel tervezem felszerelni a renoválandó lakásokat. Az ismerőseimnek is jó szívvel ajánlom a NordArt termékeit. Közülük két személyről konkrétan tudom, hogy vásárolt Önöknél paneleket (Adax, Beha)

D. Zoltán

2 éve vásároltuk a fűtőpanelt, kitűnő kiegészítő a meglévő fűtésünk mellé,  és mivel napelemes rendszerünk van, így az üzemeltetése is rendkívül gazdaságos.  A kényelmi szolgáltatásai pedig igazán egyszerűen használhatóak és nagyon megkönnyítik az életünk.

 

S. Ferenc

Amikor a párommal megkaptuk az értesítő emailt a fotópályázatukról, egyből kedvet kaptunk a jelentkezéshez, ugyanis nagyon megkedveltük az Önök termékeit az utóbbi 2 évben. Régi építésű lakásunk felújításakor nagy örömmel szereztünk tudomást az elektromos fűtőpanelek beszerelésének lehetőségéről. Az egyéb jóval költségesebb fűtőrendszerekhez képest az ADAX lapradiátort könnyedén beszereltük a párommal. Szeretjük, mert kedvünk szerint kapcsolhatjuk ki és be, s a hideg téli estéket pillanatok alatt kellemes meleggel tölti meg, ezáltal fenntartási költségei is nagyon pénztárcakímélőek. Praktikus, letisztult szép megjelenésű és kiváló részét képezi a mi kis fiatalos modern otthonunknak. A hálószobánkban egy ADAX NEO NP14, a nagyszobánkban pedig egy ADAX NEO NP20-as készülék biztosítja a kívánt hőmérsékletet.

 

V. Zoltán

Mi 2017 márciusában ismerkedtünk meg az Adax termékekkel. Mivel családunk bővült, így szükségünk lett egy gyorsan kiépíthető, megbízható fűtési technológiára a gyerekszobába. Ezen a ponton mi is beléptünk a Norvég fűtést használók közé.

Miután megtapasztaltuk a termék hatékonyságát, az idei telet összesen 6db Adax Neo Wifi készülékkel vártuk közel 100nm-en, melyeket a régi gázkonvektorok helyett üzemeltünk be. Azóta megjött a tél és mi nem fázunk! ?

Amit a legjobban szeretek benne a desing-on és a programozhatóságon kívül, hogy bárhonnan hazafelé indulva az alkalmazás segítségével a telefonomról minden helyiségben a kívánt hőmérséklet tudom beállítani!

B. Réka

Mellékelten küldöm fogorvosi rendelőnkben kiválóan üzemelő fűtőpaneljeik fotóját a pályázatra.

M. Lajos

Szépen belesimul a környezetbe…nagyon gyorsan meleget csinál és mindenki találgatja mi is ez a falon.

B. Zsuzsa

Szeretem, mert tökéletesen beleillik a környezetébe, és csak szép csendben, észrevétlenül teszi a dolgát.

B. Ildikó

A csalábdan ketten vásároltunk Glamox fűtőpanelt és egy törölköző szárítót. Az egyik fűtőpanel egy szigeteltelen nyaraló tetőterében helyeztük el, a törölköző szárítót az eddig fűtetlen konyhájába. Mindkettő ontja magából a meleget.

A másik Glamox fűtőpanel az amerikai konyhás nappalink ablaka elé helyeztük, kiváltva ezzel a korábbi fűtést. Maximálisan megvagyunk elégedve. Ismerősöknek is ajánljuk. A vidéki családi házunk fütését is ezzel szeretnénk megoldani.

B. Kata

Nagyon szeretjük a panelban hogy szinte semmi helyet sem foglal, csendes és pillanatok alatt meleg az egész fürdőszoba. Olyannyira bevált számunkra hogy most rendeljük a következőt. Hátrányt eddig nem tudunk megállapítani. A képek mérete miatt több emailban tudom küldeni őket.

B. Katalin

A mellékelt fotón az Adax Neo fűtőpanelja látható a hálószobában. Egyszerű de biztonságos fűtést kerestem mikor ide költöztem ennek már több mint 4 éve. Egy kis meszelt falú házban ,  vintage stílusú bútorok között  észrevétlenül illeszkedik a környezetbe. Szeretem, mert azon kívül, hogy néha kiporszívózom semmilyen más karbantartást nem igényel. A fafútés mellett, teszi a dolgát mikor nem vagyunk itthon . télen is kellemes meleg vár  .  Remélem ez még sokáig így lesz! 

B. Zsanett

Tavaly vásároltuk meg első Adax Neo 2000w-os panelünket,  majd idén még kettőt vettünk, így az egész házat mely kb 100 nm azzal fűtjük. Teljes mértèkben meg vagyunk  elégedve mind designe, teljesítmény és a használatàból eredő költségekkel. Eddigi tapasztalatunk alapján nem drágább fűtési megoldás mint fával vagy gázzal való fűtés. 

Összességében nagyon szereti családunk a paneleket, stílusos és kényelmes fűtési megoldás.   

B. Ágnes

Konvektoros lakás kis hálószobájába került a készülékük kb. 1 hónapja. A beüzemelése, helyigénye, és a kezelése miatt választottam kiegészítő fűtésnek. Eddig meg vagyok elégedve a készülékkel, remélem a fogyasztása és az élettartama is az ígérteket teljesíti a későbbiekben.

B. Gabriella

Történetünk: Nagycsalád vagyunk:Apa,Anya 2 nagyobb gyerek, és 2017-ben született meg a legkisebb tagja a családunknak.

2016-17-ben építkeztünk. A tervezésnél el kellett döntenünk, hogy milyen fűtésrendszert válasszunk. Hosszas utánajárást követően az elektromos fűtés mellett döntöttünk napelemmel kombinálva. Egyrészt környezettudatossági okokból, másrészt befektetésnek is szántuk.

A ház kialakításánál figyelembe vettük a Nordart fűtőpanelek méretét, és például a képen látható ablakok magasságát a 20 cm magas panelhez terveztünk.

Ez az első fűtésszezonunk és a fűtéssel, fűtőtestekkel maximálisan meg vagyunk elégedve. Egyenletes meleget biztosít a lakásban, diszkrét, megbízhatóan működik, szép a megjelenése. Illeszkedik a ház letisztult megjelenéséhez. Őszintén gondolom, hogy jól választottunk.

B. Tímea

Mellékelten küldök két fotót az egyik felszerelt fűtőpanelünkről. Nagyon szeretjük, mert igazán csendes hálótárs, és a digitális termosztáttal még energiatakarékos is, Semleges színével könnyű elhelyezni bármilyen berendezésű szobában, és gyorsan meleget csinál a szobában. 

Cs. Balázs

A “barna eminenciás”, melegével nagyban hozzájárul kis konyhánk otthonossá tételéhez. Nemcsak hasznos, de színben illő is konyhánkhoz. A fotót effekt nélkül küldöm, mivel pont a panel letisztultsága szépségének egyik kulcsa.

Ez az első évünk vele, de eddig minden szempontból beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Kiegészítő fűtésként egy bézs színű “kollégája” pedig a hálóban teljesít szolgálatot.

Cs. Sándor

Komfortosabb lett így a fürdőszoba,ráadásul még dizájnos is.

D. Gáborné

Pár hónapja vettem Önöktől két Adax Neo fűtőpanelt egy 50 m2-es társasházi lakásba. Egy 2000 wattosat a 18 m2-es nappaliba, egy 1000 wattosat a 9 m2-es étkezőkonyhába. Nemrég vettem egyet a hálószobába is.

A készülékékkel nagyon meg vagyok elégedve. A hideg idő beköszöntével is jól bemelegítik az adott helyiségeket 20-22 fokon is.

A pályázatra küldök pár képet a beüzemelt állapotról.

M. Márió

Otthonunkban szeretjük az egyszerűséget, a praktikumot és funkcionalitást, a nem túlzásba vitt minimalista szemléletet. Emellett törekszünk a szerető és nyugalmas közeg, egyfajta hygge kialakítására.
Az ADAX NEO NP14 (1400W) letisztult formavilága kiválóan illeszkedik életterünkbe. Miközben “alig látható”, a téli hidegben nagyon is érezhető, hogy ott van a helyiségben. Egyszerű felszerelhetőség, könnyű kezelhetőség, hangtalan működés jellemzi és akár zöld energiából is képes meghitt melegséget adni egy családi ebédhez, délutáni olvasgatáshoz, egy gyertyafényes vacsorához, vagy egyszerűen a rohanó hétköznapok reggeli készülődéséhez.

F. György

A régire az új! És ragyogóan megvannak együtt!

F. Tibor

A képen az Adax Neo Wifi 1000 W-os fűtőpanel látható.

Kiválasztásánál az egyik fő szempont az volt, hogy a már meglévő központi(gáz) fűtés rásegítésére legyen egy alternatíva, ami mindig közel azonos, állandó hőmérsékleten tartja a szobát, így a gázfűtésnek csak akkor kell bekapcsolnia, ha mi magasabb hőfokot szeretnénk a házban.

Fehér színével beleillik házunk minimál design-jába.

Kiemelném a WiFi távoli módból történő kezelési lehetőséget is! Ha a napi rohanásban elfelejtjük visszavenni napközbeni időszakra a hőmérsékletet a panelen nem fog fájni a fejünk a villanyszámla végett, mivel az okostelefonra letölthető ADAX Wifi applikációban utasítható a termék távolról is az alacsonyabb vagy akár a magasabb hőmérséklet állításra ,- Sőt akár heti programozást is beállíthatunk neki idősávokra osztva, ami aztán végzi a maga dolgát ellenőrzés nélkül!

Összességében bátran ajánlom mindenkinek akinek fontos a design, a jó ár-érték arány, a modern kivitelezés és a kedvezőbb fogyasztás más hasonló a piacon fellelhető termékek közül.

F. Erika

Mi nemrég rendeltük az Adax Neó fűtőtestet, tehát még nem nagy a tapasztalatunk vele kapcsolatban, de már is nagyon szeretjük!De sok előnye van a többi fűtéssel ellentétben, pl: kis helyet foglal, nagyon gyorsan bemelegíti a helységeket, csendes, a szoba dekorációjaként van jelen.De mint a fotó is bizonyítja, nem csak mi szeretjük 🙂 A Norvég és az Alaszkai 🙂 Imádják egymást 😉

 

F. Ödön

-Ahogy gyarapszik a család, úgy nő a Glamik(Glamox)száma.Tavaly ősszel egy újabb Glamival, idén tavasszal egy újabb csemetével gyarapodtunk.Jövőre bővitjük a házat egy-két szobával, s pár év múlva ismét helyreáll a Csemete:Glami egyensúly:)

Azért szeretjük, mert:

-a család része

-építettem egy takaréktűzhelyet, ami az egész ház fűtését szolgáltatja.Azonban 0 fok alatt egymagában kevés.Így 2 Glami segít nekünk meleget varázsolni

-gyorsan melegít

-12m3 fát szoktunk egy tél alatt elhasználni.Tavaly csak 6 m3-t vettünk, s 2 Glamit használtunk, s sporóltunk közel 50 ezer forintot.

-esztétikus

-könnyű takarítani

-egyszerűen szép

-kislányunk tudja kezelni, s nem égeti meg magát a tűzzel

-környezetbarát

-mert a barátaink is ilyet akarnak:)s nekünk ELŐBB volt:)

-a feleségem után a legjobb döntésem a Glami volt.Nem csalódtam Benne!

F. János

Én Adax-Neo fűtőpanellel fűtök be egy 12 négyzetméteres szobát, ami 4 méter magas belmagasságú. Készülék ami megbízhatóan működik

a helyiséget jól befűti, kellemes meleg van a szobában úgy, hogy a hőmérséklet 22 fokra van beállítva esténként, napközben a beállított hőmérséklet 20 fok. Szeretem ,hogy

a fűtőpanel egyszerű kezelése és a digitális hőmérséklet kijelzője mellett a világos barna színnel jól illeszkedik a szoba környezetéhez. Eddigi használat során nem merült fel probléma,

nem bántam meg, hogy ezt a fűtési módot választottam.

F. Zoltán

A párommal Adax Neo Wifi-t a legjobb választásnak tartjuk. Csak beállítom a mobilomon, és mire hazaerünk a munkából, otthon jó meleg fogad. Rafi cica is emellett szeret leginkább melegedni 🙂

G. Gyula

Melléklet a képekhez: valamennyien egy vidéki családi-káz tuszkulánumszerű helységeit tartják karban.

Egyrészt permanens alapfűtéssel, a lefagyás ellen, -másrészt rásegítésként, hogy viszonylag rövid idő alatt elfogadható hőmérséklet legyen.

A felszerelésük gyerekjátéknak tünt, bár egyes-egyedül szereltem, sokkal inkább a fizikai mérés, jelőlés, beemelés volt kicsit komplikáltabb.

De úgy tűnik megérte. Hálás vagyok kollegám ajánlatának, mert nélküle a hazai kinálatban nehéz lett volna ezt a kis boltot megtalálni.

Nekem az a véleményem, hogy a megadott paraméterek szerint korrekt beruházás volt, s hosszútávra ténylegesen megoldotta az alapfűtés és a felfűtés gondját. Bízom benne, hogy hosszú távon is megnyugtatóan segítségünkre lesz.

Már több ismerősömnek ajánlottam, s kiváltképp  akik látták, szintén garanciát kaptak bizalmukra.

Gy. László

Már több éve teljes megelégedéssel használjuk kiegészítő fűtésként  a Glamox fűtőpaneleket.  Amikor még nincsen igazi téli hideg, akkor nagyon nagy szolgálatot tesznek ezek a panelek.  Bekapcsolás után  hamar árad belőle a kellemes meleg, mely hamar hőmérséklet emelkedést hoz a helyiségekbe. 

Nagyon szeretjük őket, mert a beépített termosztát biztonságosan szabályozza a működést. Ami pedig a legfontosabb, rendkívül energiatakarékos készülékek. A korábban használt olajradiátorokat üzemeltetni sokszoros költség volt !

A kellemes meleg jótékony áramlását mi sem bizonyítja jobban : A Kislányom törpenyuszija szívesen falatozik a Glamox  melege alatt…

Továbbiakban tervezzük a gyerekek lakásvásárlásánál hasonló kiegészítő fűtések felszerelését, mert nagyon elégedettek vagyunk

az ár – érték aránnyal és az üzemeltetési költséggel. Az első készülékünk már legalább 8 szezont működött teljesen hibamentesen.  Nem igényel semmilyen karbantartást, nagyon könnyen lehet telepíteni, csak mindenkinek ajánlani tudjuk.  Amennyiben újabb vásárlási akciót terveznek, kérünk szépen hírlevelet, mivel bizonyára vásárolunk még néhány készüléket.

H. Dóra

Pár napja hozta nekünk a Mikulás ezt a csodát. Valamiért a mostani gyerekszoba régen csak fagyásálló radiátorral lett felszerelve, így ott a fűtés ellenére is csak 14 fok van. Sajnos csak kiegészítő fűtésként tudjuk egyenlőre használni, mert az üzemeltetése napelemmel lenne gazdaságos. Mikor kibontottuk, először azt vettük észre, hogy elférne egy hosszabb csatlakoztató kábel, de mindenért kárpótolt üzembe helyezés után. Gyors beszerelése miatt választottuk a hordozható Adax Neo2-t, és tényleg, csak be kell dugni a konnektorba és már ontja is a meleget. Nagyon tetszik, hogy a termosztát az aljába van elhelyezve, hiszen a meleg levegő felfelé száll, így a kisgyerekek szintjén hamarabb hűl a levegő, ám a készülék ekkor már be is kapcsolt. Illetve azt is szeretem, hogy a falra szerelt állapotban felfűti a falat, ami sokáig tartja az egységes meleget. Plusz egy pont, hogy a panel előlapja nem melegszik át, így ha a gyerkőc véletlenül hozzáér, nem égeti meg.

H. Lászlóné

A mellékelt képeken láthatóan esztétikus a termékük, könnyen kezelhető, megfelel a temperálási igényünknek, az egyéb fűtési módoknak esetünkben tökéletes kiegészítője, ezért telepítettünk fürdőszobába is.

H. Alfonz

Idén vásároltam fekete színben az Adax Neo terméket. A termék a hálószobába lett vásárolva, amely környezetbe a kialakítása illetve formája miatt teljes mértékben beleillik. Fűtés szempontjából elégedett vagyok vele, rövid idő alatt eléri a beállított hőfokot, alacsony fogyasztás mellett. Ideális választásnak bizonyult

K. Flóra

Végre eljött a mi időnk, hogy induljunk a fotópályázaton. 2-3 éve csak néztük, hogy milyen klasszak a panelek és a pályázati képek, tavaly már a teljes ház ,,benordartozódott”, de még felújítás közepén voltunk, nem épp fotózkodási körülményekkel. De idén eljött a mi időnk is, így mellékelve küldöm a két képet a pályázatra.
Mint a képek is mutatják az afrikai meleghez szokott afrikai óriás csiga, a görög teknős is nagyon élvezi a fűtés melegét, a ház hű őreiről már nem is beszélve. Mindenhol Adax Neonk van, illetve a fürdőszobában egy pici Beha adja a meleget. Sokan le akartak beszélni minket az újdonságról, meg villany, drága stb…de nagyon jó döntés volt nem hallgatni másokra. Nagyon elégedettek vagyunk, akárcsak az ügyfélszolgálattal, szuperlatívuszokban tudunk beszélni akár telefonon, e-mailen vagy épp személyesen kértünk segítséget eddig.

Vásárlói szemmel azt mondom, hogy minden üzletnek így kellene működnie.

K. Mária

Az egész lakásban több éve használjuk hibamentesen a fűtőpaneleket, nagyon meg vagyunk velük elégedve. Halk, csendes, hamar felfűt, teljesen bele illenek a lakásunk modern belterébe.

K-P. Család

  1. Előszoba: a kislányaim csinálták az előszobai panellel a fotót: kutyus iskolába készülődik
  2. Konyha: a képen a konyhánk van, kis effekttel,  ott van a fűtőegység is, csak elsőre nem látszik…egy kis “keresd meg a képen” játék

K. Attila

Én is a meleget szeretem.

L. István

A képeken látható ADAX fűtöpanelek az üzlethelyiség téli fűtését szolgálják. Nagyon elégedettek vagyunk velük, mivel semmi gondunk nincs csak bekapcsoljuk,beéllítjuk  a hőfokot és máris kész az egész téli fűtés.Kialakításuk nagyon esztétikus környezetbe illő és kis helyigényű.

Már egy éve használjuk minden probléma nélkül.

A gazdaságossága pedig nem sokkal haladja meg a tőbbi bármilyen más fűtésrendszerét,de sokkal tisztább és praktikusabb bármelyiknél. A költségeket egy kis odafigyeléssel igen nagy mértékben lehet csökkenteni.

Pl: éjszakai áram

a hőfokot pár fokkal kisebbre állítással

a programban található fűtéstakarékos bellítással

Azt hiszem hogy nagyon jó választás volt ez a fajta fűtés beépítése

L. László

Mi nagyon régi és elégedett használói vagyunk a Glamox-Adax (Neo) fűtés rendszereknek! Ez egyik ok, hogy 1983-óta Norvégiaban élünk! Az Oslói házunkban Glamoxokat használunk, míg a Lillehammer utáni Beitostøleni házunkban is ezt a rendszert használjuk! De a balatoni nyaralónk téliesítésekor sem gondolkodtunk, meet természetes volt a Glamox rendszer! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert rettenetesen megbízható, kicsi a fogyasztása, szemben a téves hiedelmekkel!

M. Gábor

Nagyon szépen köszönjük meg vagyunk elégedve vele és nagyon szeretnénk nyerni!

O. Balázs

Adax Neo fűtőpanelt választottunk mert jött a kislányunk és a szobája igen hűvös volt.A méret teljesen megfelelő amit választottunk. Nagyon jó meleg van a szobába és a design is megfelelő.Elsőnek csak fűtés kiegészítésnek szántuk de jelenleg teljesen átvette a fűtést nem kell más fűtéssel is bíbelődnünk.

A képen a 2 hetes kislányunk élvezi a meleget amit az Adax Neo fűtőpanel nyújt neki teljes biztonságban.

Sz. Éva

BEHA P20 – Komfort, Megbizható és Takarékos – Komfort érzést hozott  a nappaliban

Az első pillanattól kezdve kedvencem –  az igért megbízhatóságot  tapasztalom, az élet 
minősége és a takarékosság egyben  – amiért  ezt a lehetőséget választottam. A NordArt  panelek használatát  évek óta terveztem,  most, hogy sikerült megvennem, teljes mértékben meg vagyok elégedve az én BEHA P20 -as  fűtőpanelemmel

T. Tibor

Teljes megelégedéssel használjuk az Önök termékeit. Napelemes rendszerük kiépítése után szereltünk fel 4 db fűtőtestet. A melléket képeken az étkezőnk, és egyik vizesblokkunk alternatív fűtésére felszerelt GLAMOX heatinq paneleket mutatjuk. 

T. Tamás

Az extrém, vagy különleges kategóriába neveznék a csatolt fotómmal.

A helyszín egy romkocsma férfi mosdója, szóval a felhasználási lehetőség határtalan 🙂

A kép zajos és sötét volt, próbáltam változtatni rajta, hogy a lényeg látszódjon… Valamennyire sikerült is, de nem stúdiókörülményekről volt szó, ugye.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás