Új Beha Wifi applikáció - kezdő lépések, tanácsok

Új Beha Wifi applikáció - kezdő lépések, tanácsok

Új okostelefonos applikáció érhető el a Beha Wifi fűtőpanelekhez! Az alkalmazás neve Beha Smartheater 2.0, és elérhető az App Store-ban és a Play Store-ban is. A régi alkalmazás hamarosan már nem lesz elérhető, és a fűtőpanelek már most sem vezérelhetők a korábbi verzióval. Ha szeretné a Beha Wifi fűtőpaneleit távolról vezérelni és programozni, mindenképpen végezzel el a következő pár egyszerű lépést!

1. Töltse le az új, Beha Smartheater 2.0 alkalmazást az App Store-ból vagy a Play Store-ból!

2. Indítsa el a letöltött alkalmazást, majd hozzon létre új fiókot! A régi alkalmazás belépési adataival nem fog tudni belépni, mindenképpen új fiókot kell létrehozni!

3. Csatlakoztassa újra a fűtőpaneleket. A fűtőpaneleknek csatlakoztatási módban kell lenniük, ennek beállítását lentebb részletezzük.

4. Állítsa be a kívánt hőmérsékleteket, vagy hozzon létre programokat. A régi alkalmazásban beállított értékek és létrehozott programok nem érhetők el az újban.

Beha Wifi fűtőpanel csatlakoztatási mód beállítása (gyári beállítások visszaállítása)

A fűtőpanel jobb oldalán található tekerőgombot addig tekerjük folyamatosan lefelé, amíg a padlóra vetített kijelző folyamatosan, villogás nélkül jelzi a "RES" feliratot. (A kijelzőn először megjelenik az 5 ᵒC, majd elkezd villogni a "RES" felirat, majd a villogás megszűnik, és folyamatos "RES" felirat lesz látható.) Ekkor gyorsan kapcsoljuk ki és be a fűtőpanelt a billenőkapcsoló segítségével.

A fenti folyamat akkor sikeres, ha ki-bekapcsolás után a fűtőpanel 22  ᵒC mutat a padlón és a WiFi jel elkezd villogni. Ekkor az applikációhoz való csatlakoztatás 3 percig aktív. Ha ezen idő nem elegendő a csatlakoztatáshoz, akkor meg kell ismételni a folyamatot.

Ha további kérdései merülnének fel a Beha Wifi fűtőpanelekkel vagy az új alkalmazással kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken!