Fűts problémák nékül norvég elektromos fűtőpanelekkel

Fűts problémák nélkül

Veled melyik esett meg az alábbiak közül:
-    a fűtés mindig a legrosszabb pillanatban romlott el,
-    majd a karbantartás egy vagyon vett ki a zsebedből,
-    röviddel ezután újra durrog, zörög, kattog, kluttyog - lehetőleg éjszaka, vagy mikor a gyerekeket éppen elaltattátok, esetleg mikor te is hullafáradt vagy,
-    egyre rosszabbul néz ki, lehetetlen takarítani, csöpög, poros?

Vagy még jobbat mondunk: indulás előtt, hétvégén, családi összejövetel alatt, éjszaka történt vele valami, amikor tényleg sem energia, sem idő nem áll rendelkezésre? 

   

Azért írtuk le ezt ilyen érzékletesen, mert velünk is megesett régen, és ha ezekre a kérdésekre te is igennel válaszoltál, akkor itt az ideje leszámolni a múlt századi gondokkal!

Még manapság is sokszor olyan dolgokkal kell küzdeni a magyar lakásokban, házakban, amelyek megkeserítik az életünket. Ha a jelenlegi fűtésedre a fenti gondok jellemzők, akkor itt az ideje búcsút mondani nekik, és lecserélni az elavult technikát a norvég fűtőpanelekre. Ezzel gyakorlatilag a problémamentes meleget választod, amivel az égvilágon semmi gondod nem lesz - megmondjuk, miért!

👉 Szeptemberben, amikor jönnek a hűvös éjszakák, bekapcsolod és működik. 
👉 Rendkívül alacsony meghibásodási szám, de ha mégis elromlana, azonnal cseréljük 5 év garanciális időn belül, kifogásgyártás nélkül.
👉 Nincs karbantartás. Azaz minimális: ha koszos lesz, le kell törölni egy ronggyal, és évente egyszer ajánlatos kiporszívózni.
👉 Nem csöpög, nem kattog, zörög, sípol, berreg - még akkor sem, ha bekapcsol a termosztátja.
👉 Bármilyen környezetben esztétikus, a szoba dísze.

   

Ha kíváncsi vagy még több dologra, amely a jövőbeni fűtésedben pozitívum lesz, akkor válogass norvég elektromos fűtőpaneleink közül és válaszd ki, hogy neked melyik lenne a legjobb!  
A választásban segítségedre lehetnek az ügyfeleink által a szokásos éves fotópályázatunkra
küldött képek is, amiket itt találsz. Ők már leszámoltak a régi fűtésrendszerük problémáival, csatlakozz Te is az elektromos fűtőpanelek kényelmét élvezők táborához!