Elektromos fűtőpanel kisokos

Blog

Fűtőpanel Kisokos: hogyan és mi alapján válassz?

  • Szerző: NordArt
  • blog

A piac számos alternatívát kínál elektromos fűtőpanelekre, ezért nehéz első ránézésre megállapítani, hogy melyik lenne számunkra a legjobb. Ebben a cikkben sorra vesszük, hogy mik lehetnek azok a szempontok, amikre mindenképpen érdemes odafigyelni! 
A cikkben szereplő legtöbb képet ügyfeleink küldték a minden évben megrendezésre kerülő fotópályázatunkra. Itt még több ilyen képet találhatsz!


Új vagy régi ház?
Elsősorban az a kihívás, hogy meg tudjuk fogalmazni azokat az igényeket, melyeket a fűtéssel szemben támasztunk, tehát kezdjük innen. Mi az, amit fűteni szeretnénk? Ha az épület új, akkor ezzel nem sokat kell foglalkoznunk, hiszen a norvég fűtőpanelek az északi országokban sokkal hidegebb éghajlaton is kiválóan teljesítenek, ezért egy hazai, új építésű házban sokkal kevesebbet kell teljesíteniük a biztonságos, komfortos meleghez. Ennek alapján a norvég fűtőpanelek közül bármelyik megfelel a célnak. 

Ha az épület régi, vagy a szigetelés nem a legkorszerűbb, akkor azért ajánljuk a Glamox fűtőpanelt, mert a meleget nem a hátoldalon vagy a tetején, hanem az elején juttatja a légtérbe, és ezáltal a fal nem nyeli el a hőt. Ugyanez igaz a nagy belmagasságú épületekre is, ebben az esetben is a Glamox lesz a megfelelő megoldás. Ez a legszélesebb norvég panel, ezért a legnagyobb „légfüggönyt” képezi, mely komfortosan átjárja a szobát. Ha az épület korszerű, akkor is választhatjuk a Glamoxot, de akár a teljes termékpalettából válogathatunk.


Letisztult esztétikum
Ha a színes és modern formavilágból választanád, akkor az Adax Neo vagy az üveg előlapos Adax Clea Wifi készülékeket ajánljuk figyelmedbe.

Az Adax Neo sokféle színben kapható, a termosztátja programozható, letisztult, modern. A róla alkotott vélemények és vásárlói tapasztalatok alapján alátámasztható, hogy az esztétikum nem megy a műszaki tartalom rovására: ebben a készülékben egyszerre jelenik meg a szépség és norvég fűtőpanelekkel szemben támasztott magas műszaki igényesség.

      

Ha még többre vágysz és szeretnéd, ha  a szobád minden egyes porcikáján látszódjon a high-tech vonal, akkor sem kell kompromisszumot kötnöd, ugyanis az Adax Wifi fűtőpanelnek van egy üveg előlapos változata, amelyet Cleának hívnak. Az Adax Wifi Clea fekete előlapja miatt hamarabb hasonlít egy LED TV-re, mint  fűtőpanelre, a fehér üveglapos Adax Wifi Clea pedig nem hivalkodóan simul  a falra, gyakorlatilag bármilyen enteriőrben  megállja a helyét.

   


Legkedveltebb fűtőpanelünk
Ha olyan elektromos fűtőpanelt választanál, ami nemcsak szép és modern megjelenést ad a helyiségnek, de mindent (is) tud, akkor erre egyértelmű a válasz: Adax Wifi. Ez a fűtőpanelünk mobilapplikáció segítségével gyakorlatilag bárhonnan irányítható, tetszőlegesen programozhatod és láthatod távolról a fogyasztást.

Ha hosszú távra tervezel és az egész lakást elektromos fűtőpanelekkel szeretnéd fűteni, akkor szinte biztos, hogy ez lesz a legjobb fűtőpanel, amelyet választhatsz! Az Adax Wifi mellett döntött vásárlóink szinte kivétel nélkül azt mondták, hogy soha nem választanának mást. Nézd meg a Facebook oldalunkon az Adax fűtőpanel véleményeket!

      


Padlóra vetített kijelző
A választási szempontokat folytatva felmerülhet az is, hogy valami egyszerű, de komoly készüléket szeretnél, ebben az esetben a Beha Wifi lehet a te kedvenc fűtőpaneled. Olyan felhasználóknak lett tervezve, akiknek fontos a távolról vezérelhetőség, de megelégednek egy egyszerűbb és hagyományos megjelenéssel, például panziókba, vendégházakba, szállodákba, hétvégi házakba.

Előnye, hogy akárcsak az Adax Wifit, ezt is irányíthatod távolról az applikáció segítségével. Fontos különbség, hogy más termékeinkkel ellentétben nem található rajta digitális kijelző vagy vezérlőgomb, csupán egy rejtett forgógomb, amivel be tudjuk állítani a kívánt hőmérsékletet. A felszerelés után a készülék a padlóra vetíti a beállított értékeket, amivel a piacon teljesen egyedülálló módon csak a Beha Wifi fűtőpanel rendelkezik.


Ha a fenti szempontok alapján úgy érzed, maradt még kérdésed, fordulj hozzánk bizalommal! Kollégáink minden olyan segítséget megadnak, amely alapján a legjobb döntést  tudod meghozni lakásod, házad maximális komfortja érdekében.