5 tényező, ami miatt igenis fontos egy minőségi norvég elektromos fűtőpanel

4+1 alapvető tényező, ami miatt igenis fontos a minőségi fűtőtest

A fűtés a mai világban alapszükséglet - de nem volt ez mindig így, még néhány évtizede is kis túlzással luxusnak számított, ha egy egész házat fűtöttek, ma már pedig az ellenkezője elképzelhetetlen. Bárhová bemegyünk, mindenhol van fűtés. 
Ennek típusa sokféle lehet, ha pusztán az elektromos fűtőpanelekre szűkítjük le a kört, akkor is rengeteg különböző gyártóval, forgalmazóval és márkával találkozhatunk. Bármelyiket is választod, néhány dolgot mindenképp gondolj át a vásárlás előtt:

1. Valóban megbízható a készülék, és milyen garancia érvényes rá?

Cégünk, a NordArt kínálatában csak olyan készülékek kaphatók, amelyek 100%-ig megbízhatóak. Folyamatosan biztosítják a meleget, hiszen Norvégiában, ahol nem ritka a -30 fok, kiválóan teljesítenek. A magyar háztartásokban is könnyedén szolgáltatják a meleget, szinte sosem romlanak el. Ha ez mégis előfordul, akkor mivel a forgalmazói háttér évtizedek óta stabil, 5 éven belül cseregaranciával azonnal kicseréljük a készüléket, nem maradsz hosszú napokra, akár hetekre fűtés nélkül.

2. Milyen hangos?

Norvég fűtőpaneleink hangtalanul teszik a dolgukat, ezen nincs mit ragozni. A silány termékeket arról lehet megismerni, hogy melegedéskor és hűtéskor pattognak, vagy amikor a termosztát bekapcsol, kattan egyet. A NordArt elektromos fűtőpaneleiben professzionális termosztátok vannak, ezért a működésük hangtalan.

3. Mennyire stabil a forgalmazói és gyártói háttér?

Fűtést az ember hosszútávra vásárol. Nem mindegy, hogy pár év múlva, amikor esetleg előjön valamilyen probléma a megvásárolt fűtőtesttel, akkor még megtaláljuk-e az adott forgalmazót a magyar piacon, vagy az adott gyártó egyáltalán létezik-e még és beszerezhető-e alkatrész, vagy már rég egy teljesen más terméket gyárt.
Ha a Nordart kínálatából választasz elektromos fűtőpanelt, biztos lehetsz benne, hogy minket akkor is megtalálsz és felvesszük a telefont, ha esetleg problémád lesz a termékkel. Nem ma kezdtük, 2006 óta foglalkozunk elektromos fűtéssel, megbízható és stabil cégháttérrel rendelkezünk. Norvég gyártóink, az Adax és a Beha pedig még ennél is sokkal régebbi múltra tekintenek vissza, esetükben nem egy távol-keleti gyártóról beszélünk, aki átmenetileg módosított a gyártósorán az éppen aktuális igényeknek eleget téve.
Ha többet szeretnél megtudni rólunk, akkor itt olvashatsz bővebben a Nordart-ról.

4. Időtálló design?!

Ma már nem kell, hogy a fűtőtest ronda legyen. A NordArt készülékei egytől egyig szépek, és megállják a helyüket bármilyen enteriőrbe. Ha belegondolunk, hogy az Adax Neo mai formáját 2008-ban tervezték és akkor nyert design díjat is, akkor megdöbbenünk, ugyanis ez az egyik legkedveltebb panelünk. A műszaki tartalom már ötször megújult, de a külseje ugyanaz, és ahogy 13 éve is szép volt, most is esztétikus és talán 13 év múlva is az lesz. Nem megy ki a divatból, mint  a csokibükk bútorlap és a mélylila falfesték. Ha most költözünk be az otthonunkba, akkor jogos elvárás, hogy néhány év múlva se mondják a lakásunkra, hogy: retro.

   

+1. Milyen gyakran kell karbantartást végezni?
Többszörös vásárlóinktól mindig azt halljuk, hogy azért szeretik a fűtésrendszerünket, mert követhetők az üzemeltetési költségei, és nincs szükség semmiféle karbantartásra. Még hosszú évek használata után sincs szükség semmiféle kötelező szervízre, egyszerűen csak használni kell a fűtőpanelt és élvezni a kényelmet, biztonságot, a minőséget.

Nézd meg elektromos fűtőpanel kínálatunkat, és válassz az igényeidnek megfelelőt!